Praktijk voor Tandheelkunde & Implantologie Wageningen
Tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Avond- en weekenddienst

Als de praktijk gesloten is kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de Tandartsenpost te Ede.

0318-611888

https://www.huisartsengeldersevallei.nl/huisartsenpost/tandartsenpost/

Met spoedgevallen worden bedoeld: nabloedingen, ongelukken, ernstige ontstekingen met zwelling en koorts alsook ernstige klachten waarvan de behandeling in redelijkheid niet kan wachten totdat wij weer aanwezig zijn.

In het weekend is behandeling in principe alleen mogelijk, na telefonische afspraak, op één van de vijf overdag geplande spreekuren. Indien u dezelfde dag geholpen wilt worden is het tijdig maken van een afspraak (bij voorkeur niet later bellen dan 13.00 uur) noodzakelijk.

Bij uw bezoek aan de tandartsenpost (TAP) dient u zich te legitimeren en een zorgpas te overleggen. De tandartsenpost is gevestigd in het ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede en is telefonisch bereikbaar onder nummer 0318-611888.

Uitsluitend tijdens de spreekuren in het weekeinde is de dienstdoende tandarts aanwezig op de tandartsenpost (TAP). Buiten de spreekuren is hij oproepbaar in zeer spoedeisende situaties. Deze omvatten nabloedingen, trauma's en pijnklachten bij kinderen tot 18 jaar.

Op maandag t/m donderdag overdag tot 17.00 uur vindt hulp plaats in de eigen praktijk van de dienstdoende tandarts en dus niet op de tandartsenpost. Als u op maandag t/m donderdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur nummer 0318-611888 kiest wordt u rechtstreeks doorverbonden met de praktijk van de dienstdoende tandarts en kunt u een afspraak maken en het adres van de praktijk vragen.

In het weekeinde en op maandag t/m donderdag na 17.00 uur vindt de hulp plaats op de tandartsenpost (TAP) in het ziekenhuis de Gelderse Vallei.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen