Praktijk voor Tandheelkunde & Implantologie Wageningen
Tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Verwijzers

Voor verwijzingen van implantologische aard kunt u een verwijsbrief opstellen en deze bij voorkeur sturen naar 500083829@lms.lifeline.nl. Dit is een beveiligd zorgmail adres

Indien u niet beschikt over zorgmail adviseren wij u vanwege de vigerende privacywetgeving de patiënt de verwijsbrief mee te geven tezamen met een eventuele foto. Daarnaast is het ook een veilige optie om de verwijzing met bijbehorende informatie naar de patiënt zelf te sturen. De patiënt kan het vervolgens doorsturen per e-mail naar info@ptiw.nl. Na uw verwijzing zullen wij uw patiënt zien voor een intake consult. Aan de hand van dit consult zullen wij een behandelplan opstellen passend bij de zorgvraag. Bijbehorende offerte ontvangt de patiënt na dit gesprek. Indien u de voorkeur heeft een gedeelte van de behandeling zelf uit te voeren, dan is dat uiteraard in overleg mogelijk.

Na elke afgeronde behandelfase ontvangt u van ons een verslag.

CBCT

Onze praktijk beschikt over een Cone Team Computer Tomografie voor een detailleerde 3 dimensionale röntgen opnames. U kunt een patiënt hiervoor verwijzen. Vanwege de optie tot een zeer geringe Field Of View (40 x 40) is deze voor de meest uiteen lopende diagnostiek geschikt zonder dat de patiënt teveel straling ontvangt. Het ALARA principe is altijd in ogenschouw. Wij zullen in bijna alle gevallen direct een USB-stick aan de patiënt meegeven met viewer en de CBCT zelf. Daarnaast kunnen wij desgewenst ook het CBCT verslag voor u schrijven. Geeft u dit aan in de verwijzing.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen